Recepten

NOLO COCKTAILS

Onze NoLo-cocktailrecepten bieden de ervaring en het plezier van een klassieke cocktail met de vertrouwde smaak en de perfecte punch. We hebben brouwsels gemaakt zonder alcohol en sommige met Low-alcohol. Vandaar de naam, NoLo … Snap je? Ja, best slim.

Hoe dan ook, het doel van NoLo is het voor bewuste drinkers gemakkelijker te maken hun alcoholinname te verlagen, dus laat je inspireren en begin met mixen.

Cheers!

GINISH & TONIC

 

GINISH & TONIC
Alcohol-vrij

5 cl GinISH
10 cl Fever-Tree Indian Tonic

Garnering
Gedroogde jeneverbessen
Vers gemalen peper
Verse rozemarijn

Bereidingswijze
Giet over ijs en serveer met een glimlach.

RUMISH & GINGER

 

RUMISH & GINGER
Alcohol-vrij

5 cl RumISH
10 cl Fever-Tree Ginger Beer
1 streepje Angostura bitters

Garnering
Limoenpartje

Bereidingswijze
Giet de RumISH in een longdrinkglas gevuld met ijs. Top af met gemberbier en voeg een scheutje Angostura toe voor een stormachtige afdronk.

RED NEGRONISH

 

RED NEGRONISH
Low-alc: 7% in plaats van 23% bij de klassieke Negroni

3 cl GinISH
3 cl Aperol
3 cl Vermouth

Garnering
Sinaasappelschil

Bereidingswijze
Voeg alle ingrediënten toe aan een mixglas. Voeg ijs toe en roer tot het gekoeld is. Zeef over ijs in een whiskyglas.

 

DAIQUIRISH
Alcohol-vrij

6 cl RumISH
2 cl vers limoensap
2 cl eenvoudige siroop

Garnering
Schijfje limoen

Bereidingswijze
Shake met fijn ijs in een gekoeld cocktailglas.

 

CRANBERRISH
Alcohol-vrij

6 cl GinISH
10 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic
1 cl Cranberry Siroop

Garnering
Verse cranberries/veenbessen
Verse rosemarijn

Bereidingswijze
Voeg GinISH en siroop toe in een shaker en schud gedurende 20-30 seconden met ijs. Zeef veel ijs in een cocktailglas en top af met Fever-Tree Mediterranean Tonic.

 

OH-SO-LOJITO
Low-alc: 6% in plaats van 20% bij de klassieke Mojito

4 cl RumISH
2 cl witte rum
10 muntblaadjes
2 cl eenvoudige siroop
2 cl vers limoensap
Fever-Tree soda water

Garnering
Limoenpartje
Verse muntblaadjes

Bereidingswijze
Plaats muntblaadjes in longdrinkglas en roer voorzichtig. Voeg de rest van de ingrediënten toe en vul het glas met crushed ice. Roer met een staaflepel en werk af met een scheutje sodawater.

WHITE NEGRONISH

 

WHITE NEGRONISH
Low-alc: 8% in plaats van 20% bij de klassieke Negroni

4 cl GinISH
3 cl Mancino Vermouth Secco
2 cl Suze

Garnering
Citroen schil

Bereidingswijze
Voeg alle ingrediënten toe aan een mixglas. Voeg ijs toe en roer tot het gekoeld is. Zeef over ijs in een whiskyglas.

REPLENISHER Alcohol-free

 

REPLENISHER
Alcohol-vrij

6 cl RumISH
12 cl Fever-Tree Ginger Ale

Garnering
Sinaasappelschil
Kaneelstokje
Verse gember

Bereidingswijze
Giet over ijs in een whiskyglas en bedek met Fever-Tree Ginger Ale en het sap van een geperst sinaasappelpartje.

 

MAI TAI ISH
Alcohol-vrij

6 cl RumISH
2 cl verse jus d’orange
2 cl vers limoensap
2.5 cl Orgeat/amandelsiroop
1 streep Angostura bitters

Garnering
Verse muntblaadjes
Sinaasappelschijfje
Poedersuiker

Bereidingswijze
Shake met veel ijs en zeef in een gekoeld glas.

ESPRESSO MARTINISH Alcohol-free

 

ESPRESSO MARTINISH
Alcohol-free

6 cl RumISH
4 cl espresso
2 cl Monin witte chocolade siroop
1 cl Monin donkere chocolade siroop

Garnering
Koffiebonen

Bereidingswijze
Schud met ijs en fijne zeef in een gekoeld cocktailglas..

 

LOW FASHIONED
Low-alc: 11% in plaats van 35% van de klassieke Old Fashioned

5 cl RumISH
2 cl Rittenhouse rye whisky
1 cl Monin donkere chocolate siroop
2 strepen Angostura bitters

Garnering
Sinaasappelschil
Amarena cherry

Bereidingswijze
Voeg alle ingrediënten toe aan een mixglas. Voeg ijs toe en roer tot het gekoeld is. 

 

CLOVER CLUBISH
Low-alc: 2% in plaats van 14% van de Typical Clover Club

4 cl GinISH
2 cl Lillet Blanco
2 cl vers limoensap
2 cl frambozen siroop
Wit chocoladeschuim

Garnering
Gedroogde frambozen

Bereidingswijze
Schud met ijs en fijne zeef in een gekoeld cocktailglas. Top met wit chocoladeschuim.

https://vimeo.com/3744919