Klantenservice/Contact

Klantenservice

De klantenservice van Zerospirits.nl is bereikbaar via onderstaande gegevens;

Telefoon 0162 – 486 286
E-mail sales@ishspirits.nl

Zerospirits.nl
Elschot 2
4905 AZ Oosterhout

 

Veilig online betalen

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Veilig en snel een betaling uitvoeren met Mollie.
Zerospirits.nl maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal en creditcards. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

Zerospirits.nl biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Zerospirits.nl kunt u betalen met de volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.


iDeal
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Bankoverschrijving
Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDeal of creditcard, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van ISH spirits Nederland, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.