Klantenservice/Contact

Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u een vraag, neem dan contact op met onze klantenservice. ISH Spirits is 24/7 bereikbaar via sales@ishspirits.nl!

 

 

Veilig online betalen

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Veilig en snel een betaling uitvoeren met Mollie.
ISH spirits Nederland maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal en creditcards. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

ISH spirits Nederland biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij ISH spirits Nederland kunt u betalen met de volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.


iDeal
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Bankoverschrijving
Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDeal of creditcard, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van ISH spirits Nederland, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.